Nyheter 2019

Studiebesök på Cypern

Posted by mp_forbundet
on 15 oktober, 2019
Kommentarer inaktiverade för Studiebesök på Cypern

Nico Stark, en av Militärpolisförbundets styrelseledamöter besökte polisen på Cypern i somras.

Tag del av hans trevliga reseberättelse på länken nedan!

RESEBERÄTTELSE

About mp_forbundet

Militärpolisförbundet är ett rikstäckande och fristående förbund under Försvarsutbildarna. Förbundet grundades som en förening 1954 och har idag ca 300 medlemmar. Som förbundsmedlemmar finner Du, förutom militärpoliser, även föregångarna fältpoliser och beredskapspoliser. En stor andel av medlemmarna är civila poliser. Militärpolisförbundet ska med sin verksamhet främja totalförsvaret i allmänhet och militärpolisverksamheten i synnerhet. Militärpolisförbundet har ett tätt samarbete med Försvarsmaktens Militärpolisenhet.

Comments are closed.