Nyheter 2017

Följeofficerare sökes!

Posted by mp_forbundet
on 25 juni, 2017
Kommentarer inaktiverade för Följeofficerare sökes!

Militärpolisförbundet stödjer Ystad International Military Tattoo med följe/-förbindelseofficerare. Läs mer här…

About mp_forbundet

Militärpolisförbundet är ett rikstäckande och fristående förbund under Försvarsutbildarna. Förbundet grundades som en förening 1954 och har idag ca 300 medlemmar. Som förbundsmedlemmar finner Du, förutom militärpoliser, även föregångarna fältpoliser och beredskapspoliser. En stor andel av medlemmarna är civila poliser. Militärpolisförbundet ska med sin verksamhet främja totalförsvaret i allmänhet och militärpolisverksamheten i synnerhet. Militärpolisförbundet har ett tätt samarbete med Försvarsmaktens Militärpolisenhet.

Comments are closed.