Nyheter 2015

Finansiering av terrorism

Posted by mp_forbundet
on 26 oktober, 2015
Kommentarer inaktiverade för Finansiering av terrorism

Tisdagen den 1 december är det återigen dags för föreläsning i Stockholm. Ämnet är ”terrorismfinansiering”. Läs mer här. 

IMG_5620

 

 

About mp_forbundet

Militärpolisförbundet är ett rikstäckande och fristående förbund under Försvarsutbildarna. Förbundet grundades som en förening 1954 och har idag ca 300 medlemmar. Som förbundsmedlemmar finner Du, förutom militärpoliser, även föregångarna fältpoliser och beredskapspoliser. En stor andel av medlemmarna är civila poliser. Militärpolisförbundet ska med sin verksamhet främja totalförsvaret i allmänhet och militärpolisverksamheten i synnerhet. Militärpolisförbundet har ett tätt samarbete med Försvarsmaktens Militärpolisenhet.

Comments are closed.