Nyheter 2022

Föreläsning: Bevakningshunden i rikets tjänst

Posted by mp_forbundet
on 19 juni, 2022
Kommentarer inaktiverade för Föreläsning: Bevakningshunden i rikets tjänst

Ärade medlem, 
Redan nu marknadsför vi nästa föreläsning som äger rum i augusti. Temat är ”Bevakningshunden – nos, öron och ögon i rikets tjänst”.

Jöran Wikhblad

Vad? Föreläsning om bevakningshunden och dess roll i totalförsvaret. 
När? Torsdagen den 25 augusti 2022, kl. 18:00.
Vart? Internet. 
Vem? Deltagare ur Militärpolisförbundet med betald medlemsavgift för 2022.

 
Föreläsaren heter Jöran Wikhblad och har en bakgrund som yrkesofficer vid Flygvapnet (F 6, Karlsborg) och har där bland annat tjänstgjort inom mark- och säkerhetsförbanden. Jöran är specialist inom hundtjänsten och har arbetat med alla förekommande tjänstehundstyper inom Försvarsmakten. Jöran, som är kapten till graden, slutade som yrkesofficer i Försvarsmakten 2012 efter 30 (!) års tjänst och arbetar numera som produktionsledare inom Svenska Brukshundsklubben (SBK).

 
Anmälan skickas till nico.stark@militarpolis.se senast 2022-08-23. Efter anmälan skickas en länk ut till anmälda deltagare. Deltagaren måste då SVARA JA i denna länk för att sedan kunna komma till föreläsningen (se exempel nedan). 50 deltagare bereds möjlighet att deltaga. Först till kvarn gäller! 

About mp_forbundet

Militärpolisförbundet är ett rikstäckande och fristående förbund under Försvarsutbildarna. Förbundet grundades som en förening 1954 och har idag ca 300 medlemmar. Som förbundsmedlemmar finner Du, förutom militärpoliser, även föregångarna fältpoliser och beredskapspoliser. En stor andel av medlemmarna är civila poliser. Militärpolisförbundet ska med sin verksamhet främja totalförsvaret i allmänhet och militärpolisverksamheten i synnerhet. Militärpolisförbundet har ett tätt samarbete med Försvarsmaktens Militärpolisenhet.

Comments are closed.