Nyheter 2020

Nytt MP-fordon

Posted by mp_forbundet
on 30 juni, 2020
Kommentarer inaktiverade för Nytt MP-fordon

Militärpolisen får nya tjänstefordon! Det nya fordonet, Volvo V90, är byggt och utrustat som civila polisbilar.

Foto: Försvarsmakten/Armén

About mp_forbundet

Militärpolisförbundet är ett rikstäckande och fristående förbund under Försvarsutbildarna. Förbundet grundades som en förening 1954 och har idag ca 300 medlemmar. Som förbundsmedlemmar finner Du, förutom militärpoliser, även föregångarna fältpoliser och beredskapspoliser. En stor andel av medlemmarna är civila poliser. Militärpolisförbundet ska med sin verksamhet främja totalförsvaret i allmänhet och militärpolisverksamheten i synnerhet. Militärpolisförbundet har ett tätt samarbete med Försvarsmaktens Militärpolisenhet.

Comments are closed.