Nyheter 2020

Handla ur MPKF webbshop!

on 27 april, 2020
Kommentarer inaktiverade för Handla ur MPKF webbshop!

11. Militärpolisbataljons kamratförening (mpkf.se) erbjuder Militärpolisförbundets medlemmar att handla ur deras webbshop ”kamratbutiken”. Någon produkt säljs endast till personal med militärpolisexamen, andra är öppna för alla att köpa. Sortimentet har t-shirts, militärpolisring samt halsband.

MP T-shirt, MPKF

För att handla ur 11. Militärpolisbataljons kamratförenings webbshop, klicka på länken nedan: