Nyheter 2020

Handla ur MPKF webbshop!

Posted by mp_forbundet
on 27 april, 2020
Kommentarer inaktiverade för Handla ur MPKF webbshop!

11. Militärpolisbataljons kamratförening (mpkf.se) erbjuder Militärpolisförbundets medlemmar att handla ur deras webbshop ”kamratbutiken”. Någon produkt säljs endast till personal med militärpolisexamen, andra är öppna för alla att köpa. Sortimentet har t-shirts, militärpolisring samt halsband.

MP T-shirt, MPKF

För att handla ur 11. Militärpolisbataljons kamratförenings webbshop, klicka på länken nedan:

 https://www.mpkf.se/butiken.html

About mp_forbundet

Militärpolisförbundet är ett rikstäckande och fristående förbund under Försvarsutbildarna. Förbundet grundades som en förening 1954 och har idag ca 300 medlemmar. Som förbundsmedlemmar finner Du, förutom militärpoliser, även föregångarna fältpoliser och beredskapspoliser. En stor andel av medlemmarna är civila poliser. Militärpolisförbundet ska med sin verksamhet främja totalförsvaret i allmänhet och militärpolisverksamheten i synnerhet. Militärpolisförbundet har ett tätt samarbete med Försvarsmaktens Militärpolisenhet.

Comments are closed.