Nyheter 2020

Kallelse till förbundsstämma 2020

Posted by mp_forbundet
on 14 februari, 2020
Kommentarer inaktiverade för Kallelse till förbundsstämma 2020

Möteshandlingar har gått ut via e-post till samtliga betalande medlemmar i Militärpolisförbundet.

About mp_forbundet

Militärpolisförbundet är ett rikstäckande och fristående förbund under Försvarsutbildarna. Förbundet grundades som en förening 1954 och har idag ca 300 medlemmar. Som förbundsmedlemmar finner Du, förutom militärpoliser, även föregångarna fältpoliser och beredskapspoliser. En stor andel av medlemmarna är civila poliser. Militärpolisförbundet ska med sin verksamhet främja totalförsvaret i allmänhet och militärpolisverksamheten i synnerhet. Militärpolisförbundet har ett tätt samarbete med Försvarsmaktens Militärpolisenhet.

Comments are closed.